söndag 24 juli 2016

"flygande" kopp

 HEJ!!
När min mamma fyllde år så hade jag planerat att göra en "flygande kopp". Men den loppisen som jag tänkt köpa en kopp hade stängt och hade öppet efter hennes födelsedag och det hade även en annan som fanns. Så jag fick tänka om, men jag kände att jag ville sååå gärna en "flygande kopp". Jag kollade runt på pinterest och såg flera koppar av papper. Så jag gjorde en "flygande kopp" av papper m.m.
Det du behöver är:
lim
lite tjockare papper
limpistol och limstavar
sax
pincett kan vara bra att ha
dekorationer
något som koppen kan ligga mot jag hade ett buntband
mallarna länk till pinterest men om man inte har det så lägger jag in bilden.https://se.pinterest.com/pin/406238828870156706/
 
 
Gör så här:
klipp ut mallarna eller använd ljusbord och rita av på ett lite tjockare papper.


klipp ut dem.

Jag är inte så bra på att förklara hur man limmar så lägger in en länk till en blogg som förklarade hur man gör. Jag gjorde inte koppen lika "rund" utan mer spetsig med att göra botten mindre.När du har limmat alla delar så limmar du ihop dem som på bilden.


Jag skulle ju ha ett litet fat så klippte jag en rund cirkel och försökte vika upp kanten lite grann.
 
Sedan klippte jag en lagom lång bit av buntbandet och vek det så att jag kunde limma ena änden på fatet och den andra på koppen.  
Sen är det bara att dekorera koppen.

Jag har inte gjort någon sådan kopp av papper förut men jag blev relativt nöjd med koppen. dekorationen blev mer nöjd med :)
 
KRAM AMANDA<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar